Főmenü
 

Idézőjelben illendő hasznosnak ítélni ezt az információs oldalt, amiről minden esetben az idetévedt olvasó fogja eldönteni, hogy számára valóban használható információkhoz jutott.

Elsődlegesen szolgáltatásainkhoz kapcsolódó információkat találhat itt, de néhány különlegességre is rátalál a kitartó látogató. A cégposta és a direct mail szolgáltatáshoz szorosan kapcsolódik az éppen aktuális, hivatalos postai díjszabás, vagy a magyar települések irányítószám-jegyzéke. Ezeket azok a látogatóink is hasznosítani tudják, akik házon belül megoldják a postázást. A komplikáltabb feladatok egyike a feladójegyzék elkészítése, amit sokan postakönyvben, vagy formanyomtatványon kézzel töltenek ki. Ennek kiváltására szolgál a mellékelt Excel tábla, ami egy számítógépen alkalmazható hasznos eszköz lehet azoknak, akik a kézi feladójegyzéket szeretnék kiváltani egy korszerűbb és gyorsabb megoldást választva. Ha még ennél is gyorsabb és könnyebb postázásra vágyna, akkor szíves figyelmébe ajánljuk cégposta szolgáltatásunkat.

2016-os postai díjszabás: PDF formátumban - Rögtön megnyíló képként

Számítógépes feladójegyzék (XLS - minta)

Postai irányítószám- és közterület-névjegyzék (XLS)

A mellékelt hasznos eszközök szabadon letölthetők, felhasználhatók, alkalmazásukhoz sok sikert kívánunk. Ha segítségre lenne szüksége a felhasználáshoz, akkor küldjön üzenetet!

 

 


  info@budabox.hu- Copyright (c) 2011, Budabox Kft. Minden jog fenntartva.