Főmenü
 

Ilyen a Box...

A Budabox Kft. 1990-ben alakult még Buda Box Gmk. néven, azóta dolgozunk együtt hazai és nemzetközi cégekkel. Két fő profilunk a Cégposta szolgáltatás, melynek keretében partnereink mindennapi postai ügyintézése a feladatunk és a Direkt Marketing kampányok megvalósítása, melyet teljes egészében vagy egyes elemeiben vállalunk, megbízóink elvárásai, kívánsága szerint.

Az elmúlt 19 évben közel száz vállalattal alakult ki munkakapcsolatunk, erről bővebben referenciáinknál talál információt. Magyarország több meghatározó cégének válhattunk már kulcs-partnereivé, például a Coca-Cola és a Nestlé számos nyereménysorsolását teljes egészében mi bonyolítottuk, vagy például a Novartis és a L'Oréal  gyógyszertárakkal és orvosokkal történő kapcsolattartásában, direkt mail kampányaiban is jelentős szerepet vállalunk.

Amennyiben szeretné részletesebben is megtudni, hogy milyen a Box, a Múzeum menüpont alatt megnézheti az elmúlt 19 évünk történetét és dokumentumait.

Sonkoly László:  06/30-941-8559

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonkoly László vagyok, a Budabox Kft. ügyvezetője. Én tartom a kapcsolatot megbízóinkkal és szervezem a munkát. Keressen bizalommal a fenti elérhetőségeimen!

 info@budabox.hu

 

 

 


  info@budabox.hu- Copyright (c) 2011, Budabox Kft. Minden jog fenntartva.